2010. december 8., szerda

Alakformáló masszázstej a paprika erejével!



A nők tudják mit jelent a narancsbőr elleni küzdelem. Tudják, hogy a szép, feszes bőr a gondos bőrápolás és a jó bőrfeszesítő, cellulitisz elleni termék rendszeres alkalmazásának eredménye. Tudják, hogy a narancsbőrnek kevés köze van az életkorhoz és túlsúlyhoz. A narancsbőr a női nem „különös átka”, amit most legyőzhet természetes alapanyagokból kifejlesztett bőrfeszesítő paprika krémünk segítségével, mely által ismét vonzó, szép, feszes bőrre lehet mind a popsin, combokon, csípőn.



A narancsbőr más néven a cellulitisz általános bőrprobléma a nők körében. A cellulit a bőr alatti kötőszövetekben megrekedt méreganyagok miatt megduzzadt, lerakodott zsírsejt. Göröngyös, hepehupás, egyenetlen zsírlerakódás, ami kényes helyeken mint popsin, combokon, felsőkaron jelentkezik elsősorban, amit gondos bőrápolás és megfelelő feszesítő termék segítségével megakadályozhatunk.

A természet segítségével sikerült egy olyan bőrfeszesítő masszázskrémet kifejleszteni, mely aktívan felveszi a küzdelmet a narancsbőr ellen, és tartósan el is tünteti azt. Feszesítő masszázskrémünkben összegyűjtöttünk minden olyan hatóanyagot, ami hatásos a cellulitisz megelőzésében, kezelésében, eltüntetésében.

A Rekongem paprikakrém legfőbb hatóanyaga a capsaicin, széles körben használt gyógyszerészeti alapanyag. Helyi vérbőséget okozva fokozza az anyagcserét, tisztítja az ereket és a nyirokrendszert. Különleges zsírégető, ezáltal fogyasztó hatású. A paprika eszenciaolaj orvosilag bizonyítottan segít a kötőszövetben lerakódott zsír oldásában, elszállításában. Rendszeres használatával újraépíti az elfáradt, elöregedett bőrt. Eredményes az aknék begyógyításában, a bőr feszesítésében, ránckezelésben, cellulitisz kezelésben egyedülálló. Striák összehúzásában, az élettelen, savós bőr gyógyításában az első helyen számon tartott gyógynövény, de megemlítjük jó tulajdonságait a reuma és az érszűkület kezelésében is.

Első 2-3 kezelés:
• 20 perc infraszauna
• 20 perc paprikakrémes kezelés (a paprikakrémet univerzális masszázskrémmel keverve, ha érzékeny valakinek a bőre 1:1 arányban)
• 10 perc bőrnyugtató masszázs levendula krémmel vagy nyírrel, kamillával, borsmentával

További kezelések 3-10
• 10 perc paprikakrémes masszázs
• 20 perc infraszauna kozmetikai tekercselő fóliával (túlsúlyos vendégeknél 30 perc javasolt)
• 20 perc relaxáló, bőrnyugtató masszázs nyírrel vagy levendulával, borsmentával, kamillával

A folyamatos kezelés eredménye:
• Havi minimum - 6-8 cm
• Aknék begyógyítása
• Feszesebb bőr
• Halványodó striák
• Lábak vizesedése megszűnik

Figyelmeztetés!
Capsaicin, methil salicylát érzékenyek ne használják!
A pakolás melegítő, enyhén csípős hatású.

1 megjegyzés: