2011. július 6., szerda

Himalájai sütőlap



A só meggátolja a baktériumok létrejöttét, jelentősen nő az étel tárolhatósági ideje. Csak egyszer kell megvennie és évekig használhatja. Gazdaságosabb, és biztonságosabb, mint a teflon bevonatú edények.
Az extra méretű sütőlap felmelegíthetjük grillen, sütőben,kemencében vagy akár gázláng felett, majd vékonyra szeletelt húsokat, halakat, zöldségeket könnyedén grillezhetjük rajta.
Melegen tarthatjuk a sütőlap ételeinket . A sütőlap sütés nem igényli az olaj vagy zsír használatát. Az étel megpuhul, megsül, nem ég le. Sokkal egészségesebb a már megszokott sütési formáknál.
Egy kerti grillezést egyedivé tehet a sütőlap használatával.
Himalájai sütőlapjaink méreteit és árait megtalálja a honlapunkon!

Jó étvágyat!

1 megjegyzés:

  1. Isteni finom a himalájai sótéglán sült étel! Csak ajánlani tudom mindenkinek!

    VálaszTörlés